VALOKUVAUS, FILMIKUVAT SEKÄ KUVAMUOKKAUS

Näillä sivuilla olevat bannerikuvat, luontokuvat, ovat filmikamerallani ottamiani kuvia. Tältä sivulta löydät lisää kuviani, joista monet olen tehnyt MO teatterin julkaisuihin ja julisteisiin. Esillä on pyynnöstä tehtyjä töitä, kuvakokeilujani sekä kuvia postereihin ja esitteisiin.

MONIPUOLISTA KUVAMUOKKAUSTA AIVAN PIENISTÄ TÖISTÄ ISOMPIIN MUOKKAUKSIIN, KUTEN KUVIEN YHDISTELY TAI TAUSTAN VAIHDOT

Jos sinulla on jokin valokuvaan liittyvä ongelma, ajatus tai haave, jokin aivan pienikin pulma jonka takia ei viitsisi ostaa uutta ohjelmaa ja opetella valokuvan muokkausta, kysy minulta, josko voisin auttaa. Kuvamuokkauksista, joista on sinulle apua ja iloa, voit maksaa sopivaksi katsomasi summan.

Kuvamuokkausta ja valokuvien jälkikäsittelyä
 • kasvo- ja henkilökuviin kohennusta: kasvokuvien on hyvä olla luonnollisia, mutta usein kuvaushetken valo aiheuttaa yllätyksiä, valo saattaa tuoda iholle turhan tylyn värin. Tausta voi olla myös liian hallitseva
 • ryhmäkuviin tasapainoa - varjoon jäänyt enempi esiin, tai koko ryhmä paremmin valoon
 • kuvien valmistelu suurennoksiin
 • kuvat esim. valkoreunaisiksi
 • julisteeseen, korttiin tai esitteeseen tuleva kuva näyttävämmäksi tai terävämmäksi
 • vanhoihin kuviin uutta eloa
 • uudet taustat kuviin
 • yhdistelmäkuvat ja kuvien tuunaus taideteosmaiseksi
 • jokin toive kuvaan, mitä ei ihan tiedä, mitä se olisi
 • lemmikkikuviin lisää lämpöä tai tunnelmaa
 • … ja vaikka mitä muuta

Laita minulle kuvasi kokeiluun, alla olevalla lomakkeella, tai sähköpostilla. Voin tehdä muutaman vaihtoehdon kuvastasi, ja saat itse päättää, onko niille käyttöä. Joihinkin töihin minulla menee 10 minuuttia, osaan tarvitaan yön yli nukkumista ja useampi tunti. Ota yhteyttä ja kuvaile toiveesi niin katsotaan, mitä syntyy.

Vapaaehtoinen maksu -jos pidät lopputuloksesta ja uudesta kuvastasi on sinulle iloa ja apua, maksat haluamasi summan helposti vaikkapa MobilePayn avulla.

Isommat työt voidaan sopia tuntimääräisiksi ja maksettavaksi esimerkiksi osuuskunnan lähettämällä laskulla.

JA SITTEN TEHTYJÄ TÖITÄ TUTKIMAAN, OLE HYVÄ:

KUVAKORJAUKSIA

Missing image
Missing image
"Tyttö ja planeetta" -kuvassa tuli saada tytölle oma planeetta syliin kauniilla tavalla. Tätä kuvaa käytettiin julisteessa, esitteessä ja nettisivuilla.

"Varpaat" -kuvassa pyydettiin korjaamaan kännykällä otettu kuva, "luonnollisesti mutta niin, että yhdet varpaat tulevat enempi esiin", esityksen julistetta varten. "Nainen ja hiukset" -kuvassa halusimme hiusten sulautuvan ympäristön kanssa ja löytää unenomaista tunnelmaa. Kohensin kuvaa ja tein siitä posteriin riittävän korkearesoluutioisen. Pieni ja nopea työ, mutta tärkeä. Posterista tuli näin varmasti puhuttelevampi. "Varpaat" on hyvä esimerkki sellaisesta kuvamuokkauksesta, johon ei oikein osaisi pyytää apuakaan. Jotain olisi hyvä kuvaan saada lisää, mutta mitä…

KUVAKOKEILUJA ESITYS- JA BUTOH-KUVISTA

Missing image
Missing image
Missing image
Missing image
Missing image

FILMIKAMERALLA OTTAMIANI KUVIA JA KUVAKOKEILUJA

Missing image
Missing image
Missing image
Missing image

KUVAMUOKKAUKSIA JA TEOKSIA POSTEREIHIN JA ESITTEISIIN

Missing image
Missing image

UUTTA ELOA KÄNNYKÄLLÄ OTETUILLE KUVILLE (VANHAHKO IPHONE 5C NÄISSÄ)

Missing image
Missing image
Missing image

KIITOS!

Kiitos sinulle, että katsoit kuvani tänne saakka. Jos päivität (reload) sivuni tai tulet tälle sivulle uudestaan, saatat nähdä muitakin kuvia… Lisään kuvia aika ajoin.

"VALOKUVAUS, BUTOH JA BUTOH-FU"

"Sivuillani on filmikameralla kuvaamiani ja skannaamiani valokuvia. Minua kiinnostaa tavattomasti valokuvien ja tekstin yhdistäminen. Kuvat synnyttävät minulle voimakkaita impressiota, vaikutelmia ja mielikuvia, ja nämä impressiot siirtyvät esimerkiksi esitysten ja butoh-opetuksen, sekä monenmoisten kokeilujen alkuiduiksi. Tai kuvakirjaksi, kuten Myytit. Butoh-tanssissa tätä liikkeiden, metamorfoosien, kehon rakenteen ja tajunnantilojen tallentamista mielikuviksi, jotka yhdessä voivat muodostaa koko teoksen läpikulun, eräänlaisen dramaturgian, kutsutaan butoh-fuksi.

Butoh-esitys ja butoh'sta otetut valokuvat sopivat erittäin hyvin kuvalliseen ja tekstilliseen jatkokehittelyyn. Butoh-tanssi on hyvin vahvasti elävää esittävää taidetta, eräänlaista liikkuvaa kuvaa sekä energistä liikkumattomuutta, ja tarjoten näin runsaasti mielikuvia ja esiin herääviä vaikutelmia sekä muistoja.

Esiintyjien ja katsojien omat sisäiset maisemat heräävät eloon ja nousevat pintaan, arkitodellisuuden havaittavaksi ja vuorovaikutukseen. Hyvin vahvassa vuorovaikutuksessa tällainen kokemus voi nostaa esiin myös jotain ihmisten yhteisestä ja yhteisöllisestä, arkaaisesta muisto- ja kokemusavaruudesta.

Juuri tämän koen olevani se alue, josta ja jossa syntyy hyvin vaikuttavat ja merkitykselliset kokemukset inhimillisessä elämässä, saaden muotonsa muun muassa Butoh'ssa, runoudessa, myyteissä, saduissa, taiteessa, rakkaudessa ja luovassa elämässä." Osku Leinonen
Jaa tämä sivu tai tee kirjanmerkki
500px
Android
AngelList
Behance
Blogger
Delicious
DeviantArt
Digg
Dribbble
Dropbox
Ello
Facebook
Flickr
Foursquare
Goodreads
Google
Google+
Instagram
Last.FM
LinkedIn
LiveJournal
Medium
MySpace
Pinterest
Pocket
Reddit
Skype
Slack
Slideshare
Snapchat
SoundCloud
StumbleUpon
TripAdvisor
Tumblr
Twitter
ВКонтакте
Viadeo
Vimeo
WeChat
WhatsApp
Windows
Wordpress
XING
Yahoo!
Yelp
YouTube
Ota yhteyttä
Jaa sähköpostilla
Tulosta sivu
RSS Feed
Sivukartta
Facebook peukku tälle sivulle
MO TEATTERI FACEBOOKISSA
Menu
Ajatus
Taide ja harjoittelu ovat luontevimmillaan tarjoamassa eheyttäviä kokemuksia, hyvän ja huonon tuolla puolen. Vailla arvottamista tai odotuksia onnistua kokemaan tai tekemään oikein. Tätä on hyvän taide.
Osku Leinonen
LAITA VIESTI, OLE HYVÄ
YHTEYS
Osku Leinonen
045 318 5117
oskuleinonen@gmail.com
Butoh-tanssija ja -opettaja, Terveys Qigong -ohjaaja, näyttämötaiteilija ja komeettalainen
Osku & Masha
MO teatteri luo ja esittää ainutlaatuisia teoksia, jotka saavat inspiraationsa luonnosta, myyteistä, unista ja vahvasta nyt-hetken kokemisesta.
Mo teatteri MO theatre Osku Leinonen Maria Salangina
Taidetila Pelto
Pirkankatu 1
Mariankadulta (24) sisäpihalle
33230 Tampere
Suomi
Stacks Image p105322_n367
Valitse kohde
Taidetila Pelto
Mariankatu 24, Tampere, Finland

Kuten muutkin sivustot, tämäkin keräilee perustietoa käynnistäsi, jotta selailu olisi sujuvaa. Kiitos yhteistyöstä!