Näillä sivuilla olevat bannerikuvat ovat filmikameralla ottamiani kuvia. Tältä sivulta löydät lisää kuvia, joista monet olen tehnyt MO teatterin julkaisuihin ja julisteisiin. Esillä on pyynnöstä tehtyjä töitä, kuvanmuokkauksia, kuvakokeilujani sekä kuvia postereihin ja esitteisiin.

Monipuolista kuvankäsittelyä 2019

Aivan pienistä töistä isompiin valokuvauksellisiin kokonaisuuksiin

Jos sinulla on jokin valokuvaan liittyvä ongelma, ajatus tai haave, jokin aivan pienikin pulma jonka takia ei viitsisi ostaa uutta ohjelmaa ja opetella valokuvan käsittelyä, kysy minulta, josko voisin auttaa. Kuvankäsittelyistä joista on sinulle apua ja iloa, voit maksaa sopivaksi katsomasi summan, tai voit tilata valokuvagalleriastani töitäni.

 • kasvo- ja henkilökuviin kohennusta: kasvokuvien on hyvä olla luonnollisia, mutta usein kuvaushetken valo aiheuttaa yllätyksiä, valo saattaa tuoda iholle turhan tylyn värin. Tausta voi olla myös liian hallitseva.
 • ryhmäkuviin tasapainoa - varjoon jäänyt enempi esiin, tai koko ryhmä paremmin valoon
 • kuvien valmistelu suurennoksiin
 • kuvat esimerkiksi valkoreunaisiksi
 • julisteeseen, korttiin tai esitteeseen tuleva kuva näyttävämmäksi tai terävämmäksi
 • vanhoihin kuviin uutta eloa
 • uudet taustat kuviin
 • yhdistelmäkuvat ja kuvien tuunaus taideteosmaiseksi
 • jokin toive kuvaan, mitä ei ihan tiedä, mitä se olisi
 • lemmikkikuviin lisää lämpöä tai tunnelmaa
 • kuvien yhdistely ja taustan vaihdot
 • … ja vaikka mitä muuta

Vapaaehtoinen maksu - jos pidät lopputuloksesta ja uudesta kuvastasi on sinulle iloa ja hyötyä, maksat haluamasi summan helposti vaikkapa MobilePayn avulla. Isommat työt voidaan sopia tuntimääräisiksi ja maksettavaksi osuuskunnan lähettämällä laskulla.

SmugMug kuvagalleria 2019 "From Pispala on Your wall"

Olen rakentanut gallerian wallart kuvistani SmugMug valokuvapalveluun oskuleinonenphotography.com. Sivulta on kuvien tutkimisen lisäksi mahdollista tilata inspiroivia valokuvia ja erilaisia kanvaaseja, sekä ostaa kuvia esimerkiksi kotisivukäyttöön tai itse tulostettavaksi. Tutustu, lisään kuvia säännöllisesti!

Far-out wall art

"From Pispala On Your Wall"

Kokeile kuvankäsittelyä

Laita minulle kuvasi kokeiluun alla olevalla lomakkeella, tai sähköpostilla. Voin tehdä muutaman vaihtoehdon kuvastasi, ja saat itse päättää, onko niille käyttöä. Joihinkin töihin minulla menee 10 minuuttia, osaan tarvitaan yön yli nukkumista ja useampi tunti. Ota yhteyttä ja kuvaile toiveesi niin katsotaan, mitä syntyy.

Lataa

Tekemiäni kuvankäsittelyjä

Missing image
Missing image

Tyttö ja planeetta -kuvassa tuli saada tytölle oma planeetta syliin kauniilla tavalla. Tätä kuvaa käytettiin julisteessa, esitteessä ja nettisivuilla.

Varpaat -kuvassa pyydettiin korjaamaan kännykällä otettu kuva, luonnollisesti mutta niin, että yhdet varpaat tulevat enempi esiin, esityksen julistetta varten. Nainen ja hiukset -kuvassa halusimme hiusten sulautuvan ympäristön kanssa ja löytää unenomaista tunnelmaa. Kohensin kuvaa ja tein siitä posteriin riittävän korkearesoluutioisen. Pieni ja nopea työ, mutta tärkeä. Posterista tuli näin varmasti puhuttelevampi. "Varpaat" on hyvä esimerkki sellaisesta kuvamuokkauksesta, johon ei oikein osaisi pyytää apuakaan. Jotain olisi hyvä kuvaan saada lisää, mutta mitä…

Kuvakokeiluja esitys- ja butoh-kuvista

Missing image
Missing image
Missing image
Missing image
Missing image

Filmikameralla ottamiani kuvia ja kuvakokeiluja

Missing image
Missing image
Missing image
Missing image

Kuvankäsittelyä ja teoksia postereihin ja esitteisiin

Missing image
Missing image

Uutta eloa kännykällä otetuille kuville

Missing image
Missing image
Missing image
Kiitos!

Kiitos sinulle, että katsoit kuvani tänne saakka. Jos päivität (reload) sivuni tai tulet tälle sivulle uudestaan, saatat nähdä muitakin kuvia… Lisään kuvia aika ajoin.

SmugMug kumppanuusohjelma - alennusta molemmille

Tästä linkistä saat mainion SmugMug valokuvapalvelun tilattua 20 % alennuksella - jos tilaat, minäkin saan 20 prosenttia alennusta seuraavasta maksustani myös! Jos tarvitset apua SmugMug-sivuston kanssa, voin yrittää auttaa. Laita vain viestiä minulle.

"Tunnusta Rakkautesi"

Nyt inspiroivaa seinätaidettani metallitauluina, hienoilla teksteillä. Tarjolla muun muassa upea "Pispala Tampere"-taulu, jolla voit osoittaa rakkautesi Pispalaa/Tamperetta/Suomea/Maailmaa kohtaan :) Katso taulut tästä linkistä, lisään uusia kuvia niin pian kuin ehdin. Jokaisesta myydystä taulusta istutetaan 10 puuta:

Turning metal into wood. Aside from our aesthetic roots, we’re also involved in helping to improve global environment – with every Displate sold we plant 10 trees in the places that need them most. With the support of a non-profit organization Trees for the Future, we help communities alleviate poverty, arouse positive social change and improve both local and global environments.

Valokuvaus, butoh ja butoh-fu

Minua kiinnostaa tavattomasti valokuvien ja tekstin yhdistäminen. Kuvat synnyttävät minulle voimakkaita impressiota, vaikutelmia ja mielikuvia, ja nämä impressiot siirtyvät esimerkiksi esitysten ja butoh-opetuksen, sekä monenmoisten kokeilujen alkuiduiksi. Tai kuvakirjaksi, kuten Myytit. Butoh-tanssissa tätä liikkeiden, metamorfoosien, kehon rakenteen ja tajunnantilojen tallentamista mielikuviksi, jotka yhdessä voivat muodostaa koko teoksen läpikulun, eräänlaisen dramaturgian, kutsutaan butoh-fuksi.

Butoh-esitys ja butoh'sta otetut valokuvat sopivat erittäin hyvin kuvalliseen ja tekstilliseen jatkokehittelyyn. Butoh-tanssi on hyvin vahvasti elävää esittävää taidetta, eräänlaista liikkuvaa kuvaa sekä energistä liikkumattomuutta, ja tarjoten näin runsaasti mielikuvia ja esiin herääviä vaikutelmia sekä muistoja.

Esiintyjien ja katsojien omat sisäiset maisemat heräävät eloon ja nousevat pintaan, arkitodellisuuden havaittavaksi ja vuorovaikutukseen. Hyvin vahvassa vuorovaikutuksessa tällainen kokemus voi nostaa esiin myös jotain ihmisten yhteisestä ja yhteisöllisestä, arkaaisesta muisto- ja kokemusavaruudesta.

Juuri tämän koen olevani se alue, josta ja jossa syntyy hyvin vaikuttavat ja merkitykselliset kokemukset inhimillisessä elämässä, saaden muotonsa muun muassa Butoh'ssa, runoudessa, myyteissä, saduissa, taiteessa, rakkaudessa ja luovassa elämässä. Osku Leinonen

Jaa tämä sivu tai tee kirjanmerkki
500px
Android
AngelList
Behance
Blogger
Delicious
DeviantArt
Digg
Dribbble
Dropbox
Ello
Facebook
Flickr
Foursquare
Goodreads
Google
Instagram
Last.FM
LinkedIn
LiveJournal
Medium
MySpace
Pinterest
Pocket
Reddit
Skype
Slack
Slideshare
Snapchat
SoundCloud
StumbleUpon
TripAdvisor
Tumblr
Twitter
ВКонтакте
Viadeo
Vimeo
WeChat
WhatsApp
Windows
Wordpress
XING
Yahoo!
Yelp
YouTube
Ota yhteyttä
Jaa sähköpostilla
Tulosta sivu
RSS Feed
Sivukartta

Jaa tämä sivu Facebookissa

Tutustu valokuviini | Check up some wallart pictures

 • Accustomed to Bathing and Stroking

  Osku Leinonen Photography
  Accustomed to Bathing and Stroking

  Accustomed to Bathing and Stroking

  6 September 06 2019, 02:56
  nobody@smugmug.com (Osku Leinonen Photography)
  Smug Preview
  https://www.oskuleinonenphotography.com/Inner-and-Outer-Landscapes/The-Worlds-only-Pispala/i-5Z5LGB8/0/63791965/Th/accustomed-to-bathing-and-stroking-art-print-Th.jpg
 • Treasure Island
  6 September 06 2019, 02:50
  nobody@smugmug.com (Osku Leinonen Photography)
  Smug Preview
  https://www.oskuleinonenphotography.com/Inner-and-Outer-Landscapes/The-Worlds-only-Pispala/i-RKwkgpB/1/1681a9d5/Th/treasure-island-golden-canvas-art-prints-Th.jpg
 • Doors of Fire
  6 September 06 2019, 02:45
  nobody@smugmug.com (Osku Leinonen Photography)
  Smug Preview
  https://www.oskuleinonenphotography.com/Inner-and-Outer-Landscapes/The-Worlds-only-Pispala/i-zC9pG6b/0/431a7629/Th/doors-of-fire-art-prints-Th.jpg
 • Crunchy Warmth (Birch Whisk)

  Osku Leinonen Photography
  Crunchy Warmth (Birch Whisk)

  Crunchy Warmth (Birch Whisk)

  6 September 06 2019, 02:45
  nobody@smugmug.com (Osku Leinonen Photography)
  Smug Preview
  https://www.oskuleinonenphotography.com/Inner-and-Outer-Landscapes/The-Worlds-only-Pispala/i-5XBtrkt/0/b89ee671/Th/crunchy-warmth-art-prints-Th.jpg
 • Blooming Garden
  6 September 06 2019, 02:42
  nobody@smugmug.com (Osku Leinonen Photography)
  Smug Preview
  https://www.oskuleinonenphotography.com/Inner-and-Outer-Landscapes/The-Worlds-only-Pispala/i-rngQTmd/0/07fab422/Th/blooming-garden-Th.jpg
 • Bare Skinned Board

  Osku Leinonen Photography
  Bare Skinned Board

  Bare Skinned Board

  29 August 29 2019, 12:47
  nobody@smugmug.com (Osku Leinonen Photography)
  Smug Preview
  https://www.oskuleinonenphotography.com/Inner-and-Outer-Landscapes/The-Worlds-only-Pispala/i-8t42SqG/0/ba8f1de1/Th/bareskinned-board-wallart-Th.jpg
 • Quiet Eyelids
  29 August 29 2019, 12:46
  nobody@smugmug.com (Osku Leinonen Photography)
  Smug Preview
  https://www.oskuleinonenphotography.com/Inner-and-Outer-Landscapes/The-Worlds-only-Pispala/i-8pF2SMf/0/d09d0aed/Th/quiet-eylids-wallart-Th.jpg
 • Caretaker
  29 August 29 2019, 12:45
  nobody@smugmug.com (Osku Leinonen Photography)
  Smug Preview
  https://www.oskuleinonenphotography.com/Inner-and-Outer-Landscapes/The-Worlds-only-Pispala/i-BnCStwF/0/f4da3344/Th/caretaker-wallart-Th.jpg

Ajatus

Taide ja harjoittelu ovat luontevimmillaan tarjoamassa eheyttäviä kokemuksia, hyvän ja huonon tuolla puolen. Vailla arvottamista tai odotuksia onnistua kokemaan tai tekemään oikein. Tätä on hyvän taide.
Osku Leinonen

Laita viesti, ole hyvä

Yhteys

Osku Leinonen 045 318 5117 Butoh-tanssija, Terveys Qigong -ohjaaja, näyttämötaiteilija, kuvankäsittelijä

Osku & Masha

MO teatteri luo ainutlaatuisia teoksia, jotka saavat inspiraationsa luonnosta, myyteistä, unista ja vahvasta nyt-hetken kokemisesta.
Mo teatteri MO theatre Osku Leinonen Maria Salangina

Taidetila Pelto

Pirkankatu 1
Mariankadulta (24) sisäpihalle
33230 Tampere
Suomi
Stacks Image p105322_n367